Brug LinkedIn strategisk

Dette kursus i LinkedIn lærer dig, hvordan din virksomhed kan bruge LinkedIn strategisk og gør dig klogere på, hvordan LinkedIn kan skabe værdi og vækst gennem organisk og betalt indhold. 

LinkedIn er et effektivt redskab til at opnå større synlighed for virksomheder, så hvorfor ikke gribe chancen og benytte sig af muligheden? Det gælder både, når du bevæger dig indenfor betalt annoncering og organisk indhold på mediet. LinkedIn egner sig specielt godt til erhvervslivet, det professionelle netværk og den faglige tone.

På dette LinkedIn kursus kommer du til at lære mere om, hvorfor det er vigtigt, at netop din virksomhed er tilstede på LinkedIn, og hvordan du både organisk og betalt kan øge brandkendskabet til din virksomhed og dermed vækste. Du vil få styr på, hvordan du helt konkret kan synliggøre dine medarbejdere og dine succeshistorier i virksomheden på bedst mulig vis.

Du vil også få indblik i, hvordan du får skabt en stor følgerbase gennem engagerende indhold og planlægning af kontinuerlige opslag. Du lærer hertil annonceringsværktøjet på LinkedIn at kende. 

Alle disse uundværlige LinkedIn færdigheder kan blive dine – også selvom du ikke har det store digitale kendskab eller erfaring med platformen.

1 dag 

3.000 DKK ekskl. moms

BRUG LINKEDIN STRATEGISK

  • Fuld forplejning
  • Maks 10 deltagere
  • Praksisnær undervisning
  • Central placering i København

 

Covid-19: 
Ved ankomst til IDA Conference skal alle deltagere fremvise gyldigt Coronapas. Vi overholder gældende coronaregler udstedt af sundhedsmyndighederne.

Det vil du gå fra kurset med:

N

En forståelse for vigtigheden af din virksomheds synlighed på LinkedIn.

N

Værktøjer og viden til at optimere din egen virksomhedsprofil.

N

Forståelse for det autentiske og engagerende indhold.

N

En viden om, hvordan du rækker ud efter potentielle kunder og vedligeholder eksisterende.

N

Praktisk erfaring med både betalt og organisk markedsføring på platformen, og hvordan en segmentering af din målgruppe udarbejdes.

N

Kendskab til branding af din virksomhed og medarbejdere på LinkedIn, herunder værdien af employer branding på sociale medier.

Program for dagen på kursus i LinkedIn

Hvorfor vælge et LinkedIn kursus hos Klutch?

Der er adskillige gode grunde til, at du skal vælge at blive klogere på LinkedIn sammen med vores kompetente underviser hos Klutch. Vi lover dig et rum, hvor der er plads til udvikling og personlig sparring, og hvor du hurtigt oplever resultater og fremskridt indenfor dine egne evner med LinkedIn. Vi giver mulighed for en-til-en dialog gennem hele kurset, da vi maks. håndterer 10 deltagere pr. kursus. 

Ikke nok med, at dine egne online-kompetencer vil optimeres, så vil du også blive undervist i, hvordan du engagerer og rådgiver dine medarbejdere i brugen af LinkedIn, så de bidrager til at profilere virksomheden på bedste vis. 

Du får derfor mulighed for at stille alle spørgsmål og få hjælp til hands-on arbejde med både de organiske opslag og annoncer. Du går altså fra kurset med rygsækken fuld af praktisk erfaring og nyt gåpåmod til at optimere din tilstedeværelse på LinkedIn. 

Hvem er kurset for?

Kurset er til dig, der ønsker at lære at lægge en strategi for brugen af din virksomheds LinkedIn profil, der synliggør jeres succeshistorier og medarbejdere samt styrker jeres professionelle image over for jeres branche, interessenter og målgrupper.

Hvad er praktisk inkluderet i kursusforløbet?

Du vil i løbet af dit 1-dags kursusforløb fra kl. 9.00-15.00 modtage fuld forplejning. Vi står derfor for lidt lækkert morgenmad, frokost og lidt til den søde tand senere på eftermiddagen. 

Du er sikret en velforberedt underviser, som stiller med gennemarbejdet og opdateret materiale, og sikrer dig den sidste nye viden og de seneste tendenser indenfor markedsføring på LinkedIn. 

Derudover tager vi altid udgangspunkt i dine behov til kurset, så du er velkommen til at stille de helt konkrete spørgsmål til dine problemstillinger. Det er dog en fordel, hvis du har adgang til din virksomheds Business Manager, så vi konkret kan hjælpe dig med dine annoncer. Hvis du ikke har adgang til en Business Manager konto, får du stillet en testkonto til rådighed. Du skal have din egen bærbar computer med.

Vi kontakter dig inden opstart, så kurset kan tilpasses dine ønsker til indhold.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Savner du gode råd, metoder og aktuelle nyheder om, hvordan du optimerer din digitale markedsføring?

Få det hele med vores nyhedsbrev. Vi lover ikke at spamme dig!

Lige nu får du 15% rabat på et valgfrit kursus, når du tilmelder dig.

Klutch Kurser nyhedsbrev