Annoncering på
Facebook og Instagram

Skab synlige og mærkbare resultater med Facebook- og Instagram annoncering. På kurset i annoncering på Facebook og Instagram lærer du både at planlægge, opsætte og analysere din annoncering på platformene.

Du er ikke den eneste, som finder annoncering på sociale medier relevant. Det gør størstedelen af virksomhederne verden rundt også, og annoncering på SoMe er efterhånden blevet en fast del af markedsføringsbudgettet. Det er her, at du skaber synlighed og potentielle salg.

Du vil på dette 1-dags kursus lære at målrette og segmentere dine kampagner, så du bedst muligt placerer dine penge og rammer din ønskede målgruppe. Du vil både få kendskab til teknisk opsætning, Facebook-pixels og et overblik over dine generelle muligheder.

Du får altså masser af praktisk erfaring med at kontrollere og navigere i annonceværktøjerne, så du selv kan opsætte den rette annonce med relevant indhold. Derudover går du også fra kurset med evnen til at effektmåle på dine resultater og annoncernes performance.

1 dag 

3.000 DKK ekskl. moms

ANNONCERING PÅ
FACEBOOK OG INSTAGRAM

  • Fuld forplejning
  • Maks 10 deltagere
  • Praksisnær undervisning
  • Central placering i København

 

Covid-19: 
Ved ankomst til IDA Conference skal alle deltagere fremvise gyldigt Coronapas. Vi overholder gældende coronaregler udstedt af sundhedsmyndighederne.

Det vil du gå fra kurset med:

N

Praktisk erfaring med opsætning af annoncer og det gode annonce-flow.

N

Evnen til at effektmåle din annonce og aflæse mærkbare resultater med opsætning af rapporter.

N

Værktøjer til at skabe engagerende indhold, som skaber konverteringer.

N

Erfaring med at planlægge indhold til dine annoncer.

N

Viden om, hvorledes en analyse af din målgruppe og brug af data hjælper dig til mere præcis segmentering.

N

Erfaring med at planlægge indhold til dine annoncer.

Program for dagen på kursus i annoncering på Facebook og Instagram

Hvorfor skal jeg vælge et kursus i annoncering på Facebook og Instagram hos Klutch?

Vores kursusunderviser arbejder til daglig med at skabe værdi for kunder med Facebook annoncering, så du får først og fremmest en kompetent og opdateret underviser, der står klar til at give dig den nyeste viden inden for feltet. 

Derudover får du rig mulighed for en-til-en sparring, da vi kun afvikler kurser med maks 10 deltagere. På den måde oplever du hurtigt fremskridt med de praktiske øvelser, så du efter endt kursus føler dig mere sikker i online annoncering. 

Du skal derfor vælge et kursus i Facebook og Instagram annoncering hos Klutch, hvis du ønsker et indblik i, hvordan du laver engagerende kampagner, der skaber synlighed og konverteringer, samtidig med, at du får praktisk erfaring med den tekniske opsætning af annoncer. 

Hvem er kurset for?

Kurset er til dig, der vil lære at bruge annonceringsværktøjet, hvor man skaber betalte annoncer til både Facebook og Instagram – Facebook Business Manager. Kurset giver dig den viden, der skal til for at øge din virksomheds trafik, konvertering og meget mere. 

Hvad er praktisk inkluderet i kursusforløbet?

Du vil i løbet af dit 1-dags kursusforløb fra kl. 9.00-15.00 modtage fuld forplejning. Det inkluderer både morgenmad, frokost og lidt til den søde tand fra konditoriet. 

Vigtigst er du sikret en velforberedt ekspertunderviser med masser af praktisk erfaring i rygsækken, som har forståelse for, hvad der virker i det digitale medielandskab, og hvordan man bedst muligt opsætter, aflæser og rapporterer annoncer på sociale medier. 

Det er en fordel, hvis du har adgang til din virksomheds Business Manager, så vi konkret kan hjælpe dig med dine annoncer. Hvis du ikke har adgang til en Business Manager konto, får du stillet en testkonto til rådighed. Du skal have din egen bærbar computer med.

Vi kontakter dig inden opstart, så kurset kan tilpasses dine ønsker til indhold.

 

Hvor brugbart har kurset været for din fremtidig karriere?

"Jeg fik en dybere forståelse af Google og blev endnu mere sikker på, hvor vigtig dén online tilstedeværelse er samt hvor vigtigt det er at tænke SEO ind i webshops og websites. Jeg fik mod til at kaste mig ud i Google Ads, og jeg lærte hvor vigtigt det er med data (Google Analytics) for at få indblik i, hvem der besøger ens site og hvordan de agerer for løbende at kunne optimere mit arbejde med henblik på konverteringer."

– Karina Herløv Jørgensen

Hvor tilfreds var du med kursusindholdet?

"Jeg var meget tilfreds med indholdet. Det vigtigste jeg lærte på kurset, er at se digital markedsføring ud fra en e-commerce side."

Frank Jeppsson

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Savner du gode råd, metoder og aktuelle nyheder om, hvordan du optimerer din digitale markedsføring?

Få det hele med vores nyhedsbrev. Vi lover ikke at spamme dig!

Lige nu får du 15% rabat på et valgfrit kursus, når du tilmelder dig.

Klutch Kurser nyhedsbrev